Logo WICECUYABENO LODGE

 

EnglishEspañolFrançaisNederlandsDeutschChineseRussian

 

INPAKLIJST ZON VAKANTIE TROPEN VOORBEELD

Voorbeeld Zon Vakantie Inpaklijstje

VOORBEELD ZONVAKANTIE INPAKLIJST TROPEN, Gebaseerd op 40 jaar reiservaring als ontwikkelingsdeskundige naar 80 landen.

Op deze pagina geven wij eerst een vakantie inpaklijst voor reizen naar onze Cuyabeno Lodge. Maar omdat onze teamleden naar zoveel landen in de wereld gereisd hebben voor zaken, expedities en gewoon voor eigen plezier gereisd. Daarom geven we ook wat inpaklijsten voor andere vakantie bestemmingen. Klik hier voor het downloaden van de   Inpaklijst vliegvakantie naar de tropen en andere soorten reizen.

 

Beste taalgenoten, deze website geeft je informatie over het Cuyabeno Reservaat, onze Cuyabeno Lodge (50% eigendom van Nederlandse natuurbeschermingsbioloog) in het bijzonder, en Ecuador in het algemeen. Onze lodge ligt op een eilandje aan de rand van het het Cuyabeno Meer, het mooiste plekje in het mooiste Amazone reservaat in heel Zuidamerika.  Hier vind je ons programma. Onze website heeft honderden high-resolution fotos van Cuyabeno en Ecuador, met thumbnails die openen door ze aan te tikken.

 

Voorbeeld Inpaklijst Zon vakantie Tropen:

Voor de Cuyabeno Lodge:

 1. Verrekijker (Onmisbaar in het regenwoud - het is verstandig om een beetje extra geld uit te geven om een goede waterdichte te kopen: 8 X 32 of 40 zijn uitstekend geschikt voor de slechte lichtomstandigheden onder het bladerdak van het woud). Er zijn heel redelijke waterdichte verrekijkers te vinden voor minder dan $200   INPAKLIJST ZON VAKANTIE TROPEN VOORBEELD: kijkertje. De beste kwaliteit/prijs vinden wij de Celestron Nature DX in 8X42 and 8X32 versies.

 2. Een GPS. Tegenwoordig is een GPS zeer betaalbaar en het is leuk om naar de evenaar te kijken! Nee je hebt er geen nodig om de weg te vinden want je hebt altijd een van onze gidsen bij je

 3. Een waterdichte digitale camera is ideaal voor de natte tropen! Olympus en Canon behoren tot de beste. Maar uiteraard zal een gewone camera voldoen, zolang je hem in een zakje met ritssluiting doet zodra het begint te regenen. Vergeet niet om de camera er weer uit te halen zodra je terug komt bij de lodge of in de bus bent want anders kan het vochtig worden en de lens kan permanente schade oplopen

 4. Led zaklamp. Ze zijn zeer energiezuinig en hun batterijen gaan veel langer mee!

 5. Insect repellent (met DEET)

 6. "Birds of Ecuador" door Ridgely

 7. Neotropical Rainforest Mammals door Emmens and Feer is compleet en klein genoeg om mee te nemen

 8. Sneldrogende lichtgewicht kleren

 9. Ten minsten één overhemd met lange mouwen, het liefst een per dag (overhemden voor mannen, gedragen onder een jack zijn zeer geschikt, want ze zijn veel dunner dan t-shirts en als ze nat worden, drogen ze veel sneller. Dus hoewel het mag lijken alsof je te veel kleren aanhebt, zal je je veel beter voelen)

 10. Één gemakkelijk zittende, snel drogende broek (geen jeans)

 11. Een lichte trui (het wordt verrassend koud in het regenwoud, vooral tijdens boottochten)

 12. Zwemkleding

 13. Minstens 1 paar schone sokken voor elke dag

 14. Rubber laarzen

 15. Teva-like sandalen of sneakers voor in de lodge en voor in de kanos

 16. Zip lock bags

 

* Deze inpaklijst voor een reis naar ZUID AMERIKA is niet uitputtend en reizigers worden geadviseerd om ook andere bronnen te raadplegen.

Voor een vakantie paklijst voor vliegreizen of een paklijst voor kamperen, klik hier: Voorbeeld Inpaklijst zon vakantie tropen  en voor verschillende soorten reizen.

 

Oh ........... Vergeet niet om een bladwijzer voor deze pagina te maken. Je kunt het in de toekomst weer eens nodig hebben.

 

Cuyabeno Lodge:

Shyris Park Toren, Av. de los Shyris N36-188 & Av. Naciones Unidas, Office 608, 6de verdieping, Quito

Tel. kantoor: (++593) (0)(2) 292 6153

Tel. mobile: (++593) (0)999 80 3395

Email: info@cuyabenolodge.com.ec