AMAZONE RIVIER ECUADOR

Landschappen van de Amazone Rivier, Ecuador

AMAZONE RIVIER, ECUADOR: DE MOOISTE LANDSCHAPPEN LIGGEN TEGEN DE ANDES. Lees hier het best-bewaarde geheim van de Amazone: Wat andere Amazonelanden niet willen dat je weet...

Het landschap van de Amazone Rivier in Brasilië is vaak wat ééntonig. Dit komt omdat er in de Amazone laaglands van Brasilië bijna geen heuvels voorkomen, terwijl de rivieren er enorm breed zijn. Op zulke rivieren voel je je vaak bijna op zee. Sommige rivierarmen zijn wijder dan het IJsselmeer! Allen wanneer je vlak bij de oevers vaart, voel je je nabij het oerwoud, maar nog steeds niet er echt in.

 

Beste taalgenoten, deze website geeft je informatie over het Cuyabeno Reservaat, onze Cuyabeno Lodge (50% eigendom van Nederlandse natuurbeschermingsbioloog) in het bijzonder, en Ecuador in het algemeen. Onze lodge ligt op een eilandje aan de rand van het het Cuyabeno Meer, het mooiste plekje in het mooiste Amazone reservaat in heel Zuidamerika.  Hier vind je ons programma en onze prijzen. Onze website heeft honderden high-resolution fotos van Cuyabeno en Ecuador, met thumbnails die openen door ze aan te tikken. Geef onze paginas een "like"

Als je onze fotos mooi of onze info nuttig vindt. zou je ons helpen met een

 

Bovenstromen van de Amazone Rivier, Ecuador

Dat ligt anders in de bovenstromen van de Amazone Rivier, Ecuador. Om te beginnen, beginnen de bovenstromen van de Amazone, hoofdzakelijk in het Andesgebergte. Uiteraard voel je je in de Andes bergen niet in het Amazonegebied, hoewel je dat technisch natuurlijk wel bent. Maar in de heuvels van de Andes uitlopers ligt dat anders. Op een hoogte van zo'n 400 m beginnen de rivieren begaanbaar te worden voor gemotoriseerde kanos, terwijl het omringende landschap heuvelachtig is. De rivieren zijn er tamelijk smal en je kunt beide zijden van de rivieren zien. Kortom, je bent op het water, maar voelt je toch in het oerwoud.

 

Cuyabeno excursions

Fotografen op de Amazonerivier

Hier gewoon wat foto's van onze gasten die genieten van het landschap en de natuur op één van bovenstromen van de Amazone Rivier. Onze gasten zijn razend enthousiast over de natuur in Cuyabeno. Veel mensen bouwen blijvende vriendschappen op tijdens onze tours en iedereen neemt onvergetelijke herinneringen mee naar huis.

 

vogelen langs de Amazonerivier

Vogelaars langs de Amazonerivier

De soortenrijkdom in het oerwoud van de bovenstromen is vaak gevarieerder, omdat er sprake is van soorten die thuishoren in de Andes uitlopers, de goed otwaterde oerwouden, zowel als de soorten van de waterrijke delen van het oerwoud van de laaglanden van de Amazone rivier. Dit maakt de bovenstroomse Amazone parken een El Dorado voor vogelaars.

 

Amazone Rivier reis

Wild fotografie langs de Amazone Rivier

Wild kijken op de Amazone Rivier

Wild gadeslaan tijdens Amazone Rivier reis

Zwemmen in de Amazone Rivier

Vogelen in het Amazone Oerwoud

Het amazonegebied is voor iedereen. Je kunt er geweldig genieten van de natuur, maar ook lekker relaxen en zwemmen.

 

Kano expeditie op de Amazone Rivier

Wild fotograaf in de Amazone

Fotograferen op de Amazone expeditie

Wild gadeslaan op de Amazone expeditie

 

Oerwoud programmas

Op al onze reizen op de bovenstromen van de Amazone Rivier, Ecuador in het Cuaybeno reservaat, combineren de bezoekers het genieten van de prachtige natuur met ouderwets plezier hebben, zoals zwemmen in het Cuyabeno Meer en s'avonds kaarten en zingen of rustig lezen in de Lodge. Lees meer over onze programmas naar het Amazone Oerwoud.

 

 

 

Cuyabeno Lodge:

Edificio Shyris Park Avenida de los Shyris N36-188 & Av. Naciones Unidas, Oficina 608, 6de verdieping, Quito

Tel:

kantoor: (++593) (0)(2) 292 6153  Mobiel: (++593) (0)999 80 3395

Kaart

Vind het op de Kaart van Quito Zoom naar het adres op de gedetaileerde kaart!

Email:

 

 

 

 

 

niks